semi@srisgramal.edu.my

SEMI ABIM SUNGAI RAMAL TERIMA ANUGERAH 4 BINTANG SKIPS 2023

SEKOLAH MENENGAH ISLAM ABIM SUNGAI RAMAL

SEMI ABIM SUNGAI RAMAL TERIMA ANUGERAH 4 BINTANG SKIPS 2023

Alhamdulillah a’la kulli hal. SEMI ABIM Sungai Ramal Kajang telah menerima anugerah 4 BINTANG Standard Kualiti Institusi Pendidikan Swasta ( SKIPS ) 2023.
Anugerah ini adalah pengiktiran Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) kepada sekolah atas pencapaian kualiti yang cemerlang dalam pentadbiran sekolah serta pencapaian di dalam kurikulum, sahsiah dan kokurikulum.
Tahniah kepada KPE, Pengetua, PK Pentadbiran, PK KOKU, PK HEM, guru-guru SEMI dan pihak pengurusan yang telah bertungkus lumus memberikan yang terbaik sebelum dan semasa pelaksanaan SKIPS.
Ini adalah titik permulaan SEMESRA dalam mendaki ke tangga yang jauh lebih tinggi dan iltizam dalam meningkatkan kecemerlangan akademik, kokurikulum dan sahsiah pelajar.
Terima kasih semua.. Terus cemerlang dunia untuk akhirat✨